• Boeken

  Bloemenelfjes Zomer uitgelicht

  De bloemenelfjes serie door kinderboekenauteur Christl Vogl & Riava ten Kate.
  Uit de 24 bloemen met hun mooie bloemenelfjes heb ik hier de waterlelie uitgekozen om te laten zien. Christl Vogl en ik hebben enorm fijn samengewerkt aan deze Bloemenelfjes serie. Dat ging allemaal zonder elkaar te ontmoeten, via de mail en af een toe een gezellig belletje. Christl woont in Zweden dus even op de koffie zat er ook niet in. Ze stuurde mij via de mail om de paar dagen de originele plaat toe en dan ging ik aan de slag om er de mooie details en het desbetreffende elfje uit te halen en van daaruit de twee pagina`s te ontwerpen. (zie voorbeeld).

  Nadat ik genoeg details uit de plaat had gehaald en de twee pagina`s ontworpen had moest ik mij gaan verdiepen in twee gedichtjes over het geheel. Dat gebeurde eigenlijk al tijdens het ontwerpen, dan vloog er al van alles door mijn hoofd wat met het desbetreffende elfje en bloemetje te maken had. En zo zijn er met vier boeken zo`n 200 gedichtjes gemaakt en dan nog de tekst en gedichtjes op de achter-cover natuurlijk. Al met al was het een waar feest om met ze`n tweeen die Bloemenelfjes serie te maken en hebben we er van genoten

  De tekst op de achter cover van het boek Bloemenelfjes Zomer

  Waan jezelf wandelend door de mooie kleurige weiden, met de warme zon op je haren en het vriendelijke zomerbriesje dat je wangen streelt, dan zijn daar die momenten waarop je weet dat elfenland bestaat. Het elfenland met zijn vele bloemenelfjes, vier seizoenen lang. In dit boekje leer je de zomer-bloemenelfjes en hun avonturen kennen. Vele prachtige kleuren-illustraties met hun bijpassende gedichtjes, gehuld in de mooie details uit de originele illustraties. Kom, wandel mee door dit zomerseizoen vol prachtige, vrolijke bloemenelfjes en hun ontmoetingen met de zomerfee, Jonas het kaboutertje, hommeltjes, vlinders en lieve-heersbeestjes. Laat je hart verrassen en je ogen strelen door deze romantische wereld vol fantasie en haar magische bloemenelfjes.

   

 • Shakra

  Shakra

  Een eigen uniek nieuw ontwerp van een Shakra doek/vlag. Hij is van een sterke ‘stof’ en kan binnen en buiten. Als hij niet tegen een achtergrond hangt, maar als vlag bijvoorbeeld schijnt hij door en is de achterkant door de doordruk in spiegelbeeld). Staat prachtig op elke wand. Er ligt een mooi glans op en de kleuren zijn intèns en ook de vier elementen zijn aanwezig. De maat is 80×120 cm. De randen zijn ‘gebrand’ dus scheuren niet.

  Uw kunt de vlag/doek en de prijs vinden in het Shakra Huis waar later meer artikelen komen. Het Shakra Huis vindt u onder de alternatieve zijbalk door op de drie strepen in de menubalk links te klikken, zie voorbeeld.

 • Frodo de Frutsel

  Trimsalon ‘V I P’ in Opheusden

  Onze Frodo de Frutsel was pas een paar maandjes oud toen hij voor het eerst naar de Trimsalon ging.
  Even de pont over varen en we waren in Opheusden bij Trimsalon VIP. Sanita de trimster had nog nooit zo`n klein hondje getrimd en was hem zowat kwijt in de grote handdoek met het afdrogen. 😀 Tijdens het wassen bleef er niet veel hond over en met de grote fohn werd hij bijna tegen de achterwand van de salon geblazen. Het is wat, zo`n ukkie van nog geen twee kilo.

  Maar verder ging het harstikke goed en Frodo werd van een wild schooiertje een prachtig hondje met zo`n
  baby-snoetje. En tot op de dag van vandaag vind ik het elke keer weer leuk als we naar Sanita
  gaan, het is ten eerste kei gezellig en onze Frutsel krijgt zijn baby-face weer terug 😉 De grote
  hond Mason van Sanita is de eerste keer al met Frodo gaan wandelen, t`is echt, hij pakte de riem
  en trok Frodo gewoon mee gezellig de tuin door hahaha. Ik had gelijk de vuurdoop gehad met grote
  honden en kleine Frodo want Mason is zo`n geweldige rustige lieverd, helemaal tof xx

 • Allerlei

  Opdrachten !!

  Nieuw zijn de Posters of Graphic`s die ontworpen worden om in te lijsten of om een Tuindoek, Canvasschilderij, of b.v. een Diamond Painting van te maken. Ze worden via de email naar u verzonden. Een opdracht kunt u via de – contact – button aanvragen. Het ontwerpen neemt zo`n 4 a 5 uur in beslag en de kosten zijn € 15,-